top of page

JESPER LYNGHUS

Kommunikation

Krisehåndtering

Moderne medier er lynhurtige og uden nåde. Godt 30 års erfaring på området siger, at det er panikken, der ødelægger det for folk, når helvede bryder løs. Jeg giver dig hjælp til at få øjeblikkelig ro på din situation – og anbefalinger til at få initiativet tilbage.

 

Med et betydeligt netværk inden for medier, jura og politik skaber jeg ro, så hurtigt, det er muligt - og finder de rigtige samarbejdspartnere til at hjælpe dig videre. For du har et liv, du skal leve på den anden side af krisen.


Kunsten er at handle hurtigt og rigtigt, men aldrig glemme målet. Selv under maksimalt pres. Du skal medvirke aktivt - og være indstillet på at lave ting om.  For man kan ikke tale sig ud af problemerne - dem handler man sig ud af. Og kommer stærkere og klogere ud på den anden side. God krisehåndtering er rolig og ærlig. Og begynder længe inden journalisten ringer.

 

Ring 60 24 27 47 og hør nærmere om mine Krisespil. Prøv en ægte krise alene - eller med din direktion. Fra 4 til 48 timer. Det kan blive den bedste tid, du nogensinde har brugt.

bottom of page